LETO UZ PRAVU KNJIGU

21.09.2021.

Na šta prvo pomislite kada vam neko pomene leto? Na duge dane ispunjene suncem? Na period u kome ćete konačno moći da predahnete i prikupite energiju? Dok planirate svoj odmor zašto ne razmislite i o neizostavnom delu svakog leta “ pravoj knjizi?

Na šta prvo pomislite kada vam neko pomene leto? Na duge dane ispunjene suncem? Na period u kome ćete konačno moći da predahnete i prikupite energiju? Dok planirate svoj odmor zašto ne razmislite i o neizostavnom delu svakog leta – pravoj knjizi?

Bilo da idete na more, planinu, selo, u banju... ili ostajete u gradu, priuštite sebi pravu knjigu uz koju ćete tokom leta proživeti više života.


Sva izdanja Geopoetike će u periodu od 08. do 17. juna biti na popustu od 30% samo u Kući za čitanje.


Bliži se i kraj školske godine. Nagradite svoje dete nečim što će imati trajniju vrednost. Aktivirajte dečiju maštu. Aktivirajte knjigu.Idealan poklon za decu uzrasta od 12 godina pa naviše, svakako su knjige iz edicije Objasni mi…  među kojima su najatraktivniji naslovi Svemir, Praistorija, Klimatske promene, Etika, ...

Mogućnost kompletiranja više naslova uz izuzetno povoljne cene dodatno čine zanimljivim ove knjige koje na zabavan i prijemčiv način mogu da učine jasnijim školsko gradivo, ali i da onim radoznalima prodube znanja iz najrazličitijih oblasti.


Zbog ovakvih knjiga mladi otkrivaju zadovoljstvo čitanja i upoznavanja različitih nauka.