Drugo izdanje romana "Ovo liči na kraj" Džulijana Barnsa

21.09.2021.

Nakon samo tri meseca od pojavljivanja prvog izdanja, Geopoetika je upravo objavila i drugo izdanje romana "Ovo liči na kraj" Džulijana Barnsa, u prevodu Zorana Paunovića. U ovom setnom i uzbuđujućem romanu za koji je dobio prestižnu nagradu Man Buker, Barns preispituje koherentnost našeg celokupnog iskustva, postojanost identiteta, granice i pouzdanost sećanja, kao i snagu, ali i varljivost naših uspomena. Geopoetika je krajem prošle godine objavila nova izdanja Barnsovih romana "Ljubav, itd.", "Troje" i "Nije to ništa strašno".

Nakon samo tri meseca od pojavljivanja prvog izdanja, Geopoetika je upravo objavila i drugo izdanje romana "Ovo liči na kraj" Džulijana Barnsa, u prevodu Zorana Paunovića. U ovom setnom i uzbuđujućem romanu za koji je dobio prestižnu nagradu Man Buker, Barns preispituje koherentnost našeg celokupnog iskustva, postojanost identiteta, granice i pouzdanost sećanja, kao i snagu, ali i varljivost naših uspomena.

Geopoetika je krajem prošle godine objavila nova izdanja Barnsovih romana "Ljubav, itd.", "Troje" i "Nije to ništa strašno".