Obeležavamo rođendan Erlenda Lua u Kući za čitanje

21.09.2021.

Poštovani čitaoci, u četvrtak 24. maja obeležavamo rođendan Erlenda Lua, kultnog norveškog pisca i scenariste, poznatog po duhovitim, pronicljivim i ironičnim delima, čijih je šest romana do sada prevedeno na srpski jezik i objavljeno u izdanju Geopoetike, i čiji će najnoviji roman "Fvonk" izaći u naredne dve nedelje. Pozivamo vas da u Kući za čitanje Geopoetike u četvrtak 24. i petak 25. maja, nađete svoje omiljene naslove ovog popularnog norveškog autora, koji sebe rado predstavlja kao "biciklistu i oca trojice dečaka", na specijalnom rođendanskom popustu od 35%.

Poštovani čitaoci, u četvrtak 24. maja obeležavamo rođendan Erlenda Lua, kultnog norveškog pisca i scenariste, poznatog po duhovitim, pronicljivim i ironičnim delima, čijih je šest romana do sada prevedeno na srpski jezik i objavljeno u izdanju Geopoetike, i čiji će najnoviji roman "Fvonk" izaći u naredne dve nedelje.

Pozivamo vas da u Kući za čitanje Geopoetike u četvrtak 24. i petak 25. maja, nađete svoje omiljene naslove ovog popularnog norveškog autora, koji sebe rado predstavlja kao "biciklistu i oca trojice dečaka", na specijalnom rođendanskom popustu od 35%.