Obeležavamo rođendan Orhana Pamuka u Kući za čitanje

21.09.2021.

Poštovani čitaoci, u četvrtak 7. juna obeležavamo rođendan Orhana Pamuka, jednog od najznačajnijih turskih pisaca i dobitnika Nobelove nagrade za književnost 2006. godine, čija su dela prevedena na više od trideset jezika i čijih je čak devet dela prevedeno na srpski jezik i objavljeno u izdanju Geopoetike. Pamukove knjige "Druge boje", "Bela tvrđava", "Crna knjiga", "Zovem se crveno", "Muzej nevinosti" i "Istanbul" će u četvrtak 7. i petak 8. juna biti na specijalnom rođendanskom popustu od 35%. Očekujemo vas!

Poštovani čitaoci, u četvrtak 7. juna obeležavamo rođendan Orhana Pamuka, jednog od najznačajnijih turskih pisaca i dobitnika Nobelove nagrade za književnost 2006. godine, čija su dela prevedena na više od trideset jezika i čijih je čak devet dela prevedeno na srpski jezik i objavljeno u izdanju Geopoetike.

Pamukove knjige "Druge boje", "Bela tvrđava", "Crna knjiga", "Zovem se crveno", "Muzej nevinosti" i "Istanbul" će u četvrtak 7. i petak 8. juna biti na specijalnom rođendanskom popustu od 35%.

Očekujemo vas!