Produžena akcija povodom Svetskog dana knjige

05.08.2021.

Poštovani čitaoci, akcija povodom Svetskog dana knjige trajaće i u ponedeljak 29. i utorak 30. aprila, te vas ovom prilikom pozivamo da nas posetite u Kući za čitanje Geopoetike i po izuzetnom popustu od 30% do 50% pronađete idealno štivo, koje će vam ulepšati dane odmora tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika. Ovom prilikom želimo da vas obavestimo da povodom predstojećih praznika redakcija i klub čitalaca Geopoetike \"Kuća za čitanje\" neće raditi od srede 1. do ponedeljka 6. maja. Od utorka 7. maja Geopoetika će raditi po uobičajenom radnom vremenu.

Poštovani čitaoci, akcija povodom Svetskog dana knjige trajaće i u ponedeljak 29. i utorak 30. aprila, te vas ovom prilikom pozivamo da nas posetite u Kući za čitanje Geopoetike i po izuzetnom popustu od 30% do 50% pronađete idealno štivo, koje će vam ulepšati dane odmora tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika.

Ovom prilikom želimo da vas obavestimo da povodom predstojećih praznika redakcija i klub čitalaca Geopoetike "Kuća za čitanje" neće raditi od srede 1. do ponedeljka 6. maja. Od utorka 7. maja Geopoetika će raditi po uobičajenom radnom vremenu.