Nedelja posebnih sniženja povodom Svetskog dana knjige

05.08.2021.

Poštovani čitaoci, povodom 23. aprila, Svetskog dana knjige, od ponedeljka 22. do petka 26. aprila, u Kući za čitanje Geopoetike vas očekuju posebni popusti od 30% do čak 50%. Pozivamo vas da po izuzetnim popustima pronađete naslove koje znate i volite, i otkrijete one koje ćete tek zavoleti. Takođe, u Kući za čitanje sada je dostupan i određen broj dugo traženih, rasprodatih izdanja, koja se po knjižarama teško nalaze, te vas ovom prilikom pozivamo da nas u ovoj specijalnoj nedelji posetite i iznenadite sebe i druge dobrom knjigom.

Poštovani čitaoci, povodom 23. aprila, Svetskog dana knjige, od ponedeljka 22. do petka 26. aprila, u Kući za čitanje Geopoetike vas očekuju posebni popusti od 30% do čak 50%.

Pozivamo vas da po izuzetnim popustima pronađete naslove koje znate i volite, i otkrijete one koje ćete tek zavoleti. Takođe, u Kući za čitanje sada je dostupan i određen broj dugo traženih, rasprodatih izdanja, koja se po knjižarama teško nalaze, te vas ovom prilikom pozivamo da nas u ovoj specijalnoj nedelji posetite i iznenadite sebe i druge dobrom knjigom. Dobrodošli!